VCDS by Ross-Tech

Slika originalnog interfejsa, ne dočarava njegov izgled u prirodi. Od samog konektora, koji izvanredno lako “pasuje” u dijagnostički utikač, do kabla i USB priključka, sve je vrhunski izradjeno i napravljeno da izdrži svakodnevnu upotrebu u radioničkim uslovima. Kroz mnogobrojne dopune, program je došao do impresivnih 12.000 grešaka sa objašnjenjem.

Klikom ovde možete pogledati šta donosi nova verzija VCDS by Ross-Tech dijagnostičkog programa. Aktuelna verzija je 21.x.

Za interaktivno uputstvo klik ovde, a onda prodjite kroz “ekrane”
programa kao da ste priključeni na vozilo i radite. Ovo će bar malo dočarati kako je lako raditi i analizirati podatke dobijene sa vozila jednostavnim klikom miša.

Original je samo jedan, zaključak je koji su izveli svi koji su ovaj uredjaj probali u praksi! Po raznim anketama, pokazalo se da najviše profesionalnih servisera, na prvom mestu, u svojim servisima koriste ovaj izvanredni komad alata, koji je na inostranim stranicama okarakterisan kao “neophodan koliko i moment ključ” ili kako u žargonu kažemo, “kilo” ključ. Više o ovome pogledajte na našem forumu u temi .“Ross Tech”

Slika se koristi sa odobrenjem / Picture used with permission

Slika se koristi sa odobrenjem / Picture used with permission

HEX & AutoComSoft

 • Kontakt


 • Mob: +381 63 61 88 22
  Pupinova br. 19
  34300 Aranđelovac
  Srbija
  Vizit karta

 • Reklame

 • Kontakt

 • Mob: +381 63 61 88 22
  Pupinova br. 19
  34300 Aranđelovac
  Srbija
  Vizit karta